a

Raport anual cumulativ al Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local

25.01.2017


      Raport anual cumulativ al Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local

                                                                          - 2016 -

 

Descrierea serviciilor de transport de persoane

Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local este răspunzătoare de organizarea Serviciului de Transport Public Local de Persoane prin Curse Regulate pe raza Municipiului Alba Iulia și a Comunelor Ciugud, Sîntimbru, Galda de Jos, Întregalde, Cricău și Ighiu.

Operatorul de transport selectat

Societatea de Transport Public S.A Alba Iulia efectuează serviciul de transport public local de persoane pe aria de competență a Asociației în baza contractului de delegare nr. 226/1683/2012, pe o durată de 6 ani, începând cu data de 10.09.2012

Valoarea plăților compensatorii acordate operatorului de transport

Plățile compensatorii pentru anul 2016 (acordate până la data publicării prezentului raport) sunt în sumă de 10.525.808 lei.

Drepturile exclusive acordate operatorului de transport

Societatea de Transport Public SA are drept exclusiv de circulație pe trasee și de oprire în stațiile amenajate din Municipiul Alba Iulia și comunele Ciugud, Sântimbru, Galda de Jos, Întregalde, Cricău și Ighiu.

Prezentul raport este publicat în conformitate cu prevederile art 7 din Regulamentul CE nr. 1370/2007 privind serviciile publice de transport feroviar și rutier de călători.


Print Friendly and PDF