A +A
stema orasului alba
1
meniu
primaria alba iulia consiliul local prezentare oras ghidul turistic
1
primaria
ULTIMELE STIRI

10.07.2020
Comunicat de presa - 8 locuinte sociale au devenit locuinte inteligente

10.07.2020
Comunicat de presa - La Alba Iulia se distribuie alimentele de baza in programul POAD

09.07.2020
Comunicat de presa - Palatul Principilor: stadiul lucrarilor a depasit 50 la suta

 

link arhiva VEZI TOATE STIRILE

 

DETALIU COMUNICAT

13.02.2013

Informare cu privire la lucrările ce se efectuează pentru repararea drumurilor

In aceasta perioada se desfasoara pe raza municipiului plombari la rece a imbracamintilor asfaltice, acolo unde situatia permite, pentru limitarea degradarii drumurilor.
De asemenea o echipa mixta formata din reprezentanti ai primariei si ai beneficiarilor de retele de utilitati identifica si remediaza cedarile in platformele dalate si zonele pietonale. Exista astfel de situatii semnalate pe traseele retelelor de gaz, apa etc. Astazi se lucreaza pe strazile Lalelelor si Luminii.

Primarul Mircea Hava si directorul Directiei Investitii Silvia Moldovan, au convocat de urgenta intr-o intalnire, echipa de management a proiectului implementat pe POS Mediu de catre operatorul APA CTTA. Acestora li s-a pus din nou in vedere modul deficitar in care constructorii au inteles sa aduca la starea initiala drumurile din cartierele in care s-a introdus canalizarea, in special drumurile profilate anterior de primarie cu piatra, care pana la data lucrarilor erau practicabile. Beneficiarii proiectului au dat asigurari ca vor intocmi un plan de lucru pentru solutionarea tuturor problemelor semnalate de catre cetateni pana la finalul lunii martie. Acest orizont de timp ia in calcul si perioada improprie lucrarilor, in care precipitatiile fac imposibila interventia corespunzatoare la drumuri.

"Este ultimul avertisment pe care l-am adresat. Bunavointa noastra a fost interpretata dupa bunul plac de unii constructori, iar acest lucru este inadmisibil. N-au decat sa evalueze dansii ce inseamna o amenda administrativa tradusa in tone de material care il puteau folosi de la bun inceput asa cum trebuie pe strazile pe care au lucrat. Canalizarea este un lucru bun, dar nu trebuie depasit prin problemele pe care le au cetatenii astazi acolo unde nu s-au adus drumurile la starea initiala. Nu am fost niciodata adeptii masurilor aspre, dar daca aceste angajamente nu vor fi respectate vom transforma urgent dezinteresul in amenzi." Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

In prezent se intervine in Oarda pentru indepartarea noroiului, urmand ca ulterior sa se finalizeze tot ansamblul de strazi.

 
 
Home | Guestbook | Formular contact | Contact e-mail
.
© 2006-2011 Primaria Municipiului Alba Iulia, All Rights Reserved!