a

Deschiderea patinoarului din Piața Cetății

14.12.2012


Frumuseţea emoţiilor stă în puterea lor, iar dansul flăcărilor pe gheaţă ne va convinge de asta. Sâmbătă, 15 decembrie de la 17,30, se deschide patinoarul cu un memorabil show "Fire on Ice". Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de un spectacol pirotehnic combinat cu acrobaţii care vor crea efecte vizuale unice. Simplitatea şi naturaleţea, care îi însufleţesc pe tinerii rebeli de la Crispus, vor aduce un tribut binemeritat echilibrului dintre apa şi foc. Patinoarul va fi animat de un DJ, care v-a pregătit concursuri inedite şi surprize de la Vodafone.

Vă aşteptam în lumea lui Moş Crăciun cu turtă dulce, vin fiert şi brăduţi decoraţi, dulciuri sau produse traditionale romanesti. Pentru cei mici am pregătit în Sala Unirii, Atelierul de turtă dulce – un loc de creaţie însufleţit de personaje vesele, pregătite să intre în joacă şi să-i distreze pe pitici. Ajutoarele lui Moş Crăciun îi aşteaptă deja pe micuţii înarmaţi cu creativitate, să participe gratuit la atelier, iar la final, autorii celor mai inedite opere garstronomice vor primi cadouri.

Nu rataţi nici fanfara lui Moş Crăciun care va însufleţi Piaţa Cetăţii în 21 decembrie de la orele 18.00, corurile de copii şi concertele care ne vor aduce în suflete magia Crăciunului.
Festivalului iernii „Alba in Magia Crăciunului” este organizat de Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.


Print Friendly and PDF