a

Achiziţii publice

23.06.2022
Prestarea serviciilor aferente pregătirii și întreținerii, pe perioada testării de cargo biciclete, în cadrul Proiectului “Cargo-bicicleta-agent de schimbare al orașului” - acronim CCCB
Deschide Închide
22.06.2022
serviciilor de transfer național, transport aerian, transfer international și asigurare de tip travel în cadrul proiectului EURE
Deschide Închide
21.06.2022
CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL UNIREA Alba Iulia-procedura de atribuire: “MODERNIZARE SI REABILITATE SUPRAFATA DE JOC TEREN DE FOTBAL AL STADIONULUI VICTORIA CETATE, ALBA IULIA”
Deschide Închide
07.06.2022
ACHIZITIE ALIMENTE DIVERSE CREȘA MUNICIPIULUI ALBA IULIA
Deschide Închide
06.06.2022
Servicii culturale - Bugetare participativa
Deschide Închide
03.06.2022
Servicii de supraveghere a lucrărilor – dirigenție de șantier, pentru urmărirea lucrărilor la ob. de investiții CONSTRUIRE ANSAMBLU URBAN SINCAI ETAPA 1, finanțat prin POR 2014-2020 SMIS 139939
Deschide Închide

Invitatie_diriginte_de_santier_Sincai.pdf

Formulare_servicii_diriginte.docx

Solicitari de clarificari:

Valoare estimata: 123.000,00 lei fără TVA.

Intrebare: Va rugam sa ne transmiteti care este durata contractului de servicii, in numar de luni?

Raspuns: 

Prestarea serviciilor de dirigenție de șantier se desfașoară pe toată durata celor doua contracte de lucrări, respectiv pentru etapa 1 a contractului privind “CONSTRUIRE ANSAMBLU URBAN CU SPAȚII SOCIO-CULTURALE, EDUCATIVE ȘI DE RECREERE-CARTIER GHEORGHE ȘINCAI, MUNICIPIUL ALBA IULIA etapa I si II” și pentru etapa I (construire bloc nr.1 - tronson aferent zonei Z3 din PUZ) a contractului privind „CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE SOCIALE, CARTIER GHEORGHE SINCAI, 2 TRONSOANE (1 tronson de tip B1 si un tronson aferent zonei Z3), MUNICIPIUL ALBA IULIA-etapele I, II si III” de la data primirii ordinului de începere a serviciilor până la recepția la terminarea lucrărilor din ambele contracte de lucrări, durata contractului de servicii fiind de 16 luni (pe toata durata de execuție a lucrărilor), iar perioada de valabilitate a contractului va fi până la recepția finală a obiectivului.

În condițiile în care perioada de execuție a lucrărilor din contractele de lucrări pentru care se asigură servicii de dirigenție de șantier se va prelungi din motive independente de voința părților, contractul de prestare a serviciilor de dirigenție de șantier se va prelungi corespunzător, fără modificarea prețului contractului.

03.06.2022
Servicii de cercetare arheologică preventivă necesare pentru continuarea lucrărilor privind proiectul Construire platforme subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor urbane Alba Iulia
Deschide Închide
03.06.2022
Site web si aplicație mobila de gestiune a rezervărilor pentru Amenajare spațiu multifuncțional –Centru de inovare a orașului ”CONVENTUM RERUM”
Deschide Închide

Invitatie_aplicatie_web.pdf

Formulare_servicii_web.doc

Răspuns solicitare clarificări

Valoarea estimata a achizitiei este de 16.800 lei fără TVA.

Intrebare 1:

Sălile pot fi rezervate în două scopuri: a)pentru eveniment si b) Ca o statie de lucru;

Pe ce perioadă se pot înregistra evenimentele dintr-o sala? Ce unitati de rezervare vor avea?

De ex.: 24h (1 zi), 6 H, etc.

Care este perioada minimă și maximă de rezervare a unui eveniment?

Daca la rezervarea unui eveniment sala va fi ocupată pentru o altă rezervare, în cazul rezervării unei statii de lucru, cate astfel de rezervari mai pot fi facute intr-o zi pe o singura sala (ce unitati de rezervare vor avea statiile de lucru)?

Răspuns:

Închiriere pe zi, se specifica data, ora început, data ora eliberare. Minim 6h maxim 72h.

Intrebare 2:

Sistemul de logare

Atat timp cat se cere optiunea de logare cu facebook si google, nu este oportuna logarea si cu CNP si Serie si nr Ci, avand in considerare necesitatea de avea profilul completat cu date necesare inainte de  face o rezervare.

https://ultimatemember.com/extensions/profile-completeness/  ca solutie tehnica cu plugin

https://ultimatemember.com/extensions/social-login/

Exista disponibilitatea din partea dumneavoastra sa renuntati la sistemul de logare cu CNP, serie si nr. CI, in favoarea variantei cu user si parola?

Răspuns:

Logare cu google/Facebook, să poată să rezerve doar daca are profilul complet completat.

Intrebare 3:

Nu este nimic mentionat de pagini aditionale in site

De exemplu pagini ca: Contact, FAQ, Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

Vor fi create? Cu ce continut? Design?

Răspuns:

Paginile menționate sunt necesare, pot fi create cu conținut standard, contul de administrator având posibilitatea de a modifica conținutul lor.

Intrebare 4:

Design. Aspectul site-ului

In afara de afisarea salilor in front-end intr-un calendar interactiv colorat, alte aspecte de legate de design nu au fost date.

Necesita crearea unui design custom sau folosirea unor template-uri predefinite cu modificarile ulterioare?

Răspuns:

Nu este necesara realizarea unui design custom, se pot folosi template-uri personalizate cu identitatea vizuala a municipiului/proiectului. Atât elementele vizuale cat și cele de conținut text, pot fi modificate din dashboard-ul administratorului site-ului.

03.06.2022
Mobilier, ecran de proiecție si materiale publicitare pentru Amenajare spațiu multifuncțional –Centru de inovare a orașului ”CONVENTUM RERUM”
Deschide Închide