a

Informare

11.06.2013


In sedinta de Consiliu Local din data de 30 mai 2013 s-a aprobat un set de reglementari cu privire la interventiile fatadelor blocurilor.
In principal, acestea fac referire la anveloparea termica a fatadelor si paleta de culori folosita. Pentru a reduce disconfortul visual s-a propus ca numarul culorilor folosite la o fatada sa nu fie mai mare de doua. De asemnea nu se vor aplica desene pe fata de tipul sah, romburi, coloana infinitului, benzi orizontale sau verticale si/sau alte modele similare. Lucrarile de refacere a finisajelor exterioare, inclusiv cele de reabilitare termica se vor executa integral pe cel putin un tronson de bloc. In cazul in care blocul pentru care se solicita aviz tehnic prezinta lucrari anterioare executate partial, restul ansamblului ramas va trebui sa respecte gama cromatica deja realizata.
Avizul tehnic se solicita de la Serviciul de urbanism, acesta putand fi emis pe loc in conditiile respectarii regulamentului.
Amenzile pentru nerespectarea regulamentului se incadreaza in plafonul 1000-2500 lei, entitatea amendabila fiind Asociatia de Proprietari in administrarea careia se afla cladirea in cauza.
Pentru mai multe informatii va rugam sa va adresati Serviciului urbanism din cadrul PMA telefon 0372 58 64 09.


Print Friendly and PDF