a

ROMÂNIA și JAPONIA, reunite la ALBA IULIA

19.07.2018


Municipiul Alba Iulia va fi mâine, 20.07.2018, gazda unuia dintre cele mai importante momente din istoria colaborărilor bilaterale romano – japoneze care debutează cu o vizită oficială la Primăria Municipiului Alba Iulia a unei delegații japoneze formate din companii și organizații japoneze care își desfășoară activitatea în România.
 
În cadrul întâlnirii, reprezentanții municipalității vor prezenta distinșilor oaspeți proiectele orașului și oportunitățile de investiții existente la nivel local.
 
Ulterior vizitei la Primăria Alba Iulia, delegația va lua oficial contact cu un model de afacere autohton - Solina România, iar începând cu ora 16:00, la Hotel Transilvania, va fi organizat un seminar care cuprinde și o sesiune de networking dedicate deopotrivă companiilor japoneze cât și companiilor românești.
 
Astfel, la Alba Iulia, participanții la seminar vor avea ocazia sa afle secretele succesului și know-how-ul japonezilor și apoi să le aplice, după modelul și rigoarea japoneze în activitatea lor.

 

Informatii suplimentare găsiți aici


Print Friendly and PDF