a

Comunicat de presă - Proiect MICESA: Începe al treilea curs gratuit de calificare

02.10.2018


O componentă importantă a proiectului „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia-MICESA“ este cea de formare profesională. În derulare sunt sesiunile de informare și consiliere profesională, în urma cărora benficiarii sunt îndrumați spre unul dintre cele zece cursuri de formare profesională organizate gratuit prin proiect.

Cel de-al treilea curs de calificare va fi cel de „Lucrător în comerţ“ și va demara în data de 3 octombrie 2018, la Alba Iulia. Programul este de calificare, nivel 2, are o durată de 360 de ore(3 luni) și va fi susținut de experții DAD EXPERTISE S.R.L, partener în cadrul proiectului.

Cursul, cu o importantă componentă practică, se adresează celor care vor să se califice în domeniul comerţului. Amintim câteva dintre avantajele participării la programul de calificare: pregătire alături de formatori cu experiență; folosirea unor tehnici moderne de predare/instruire; obținerea unei diplome recunoscute în România și Uniunea Europeană; dobândirea de competențe profesionale (ex. asigurarea calității, dezvoltare personală, calcule economice specifice aprovizionării și distribuției mărfurilor, organizarea activității comerciale, sortarea, depozitarea și pregătirea mărfurilor, administrarea ambalajelor și mărfurilor, aprovizionarea cu mărfuri a sălii de vânzare etc.).

Informatii suplimentare găsiți aici


Print Friendly and PDF