a

Concert Fuego

14.12.2018


Fuego e deja un brand al sărbătorilor de iarnă, având de ani buni puterea de a emoționa, de a ne aduce aminte de copilărie și de a ne face momentele din preajma Crăciunului, mult mai frumoase. Astfel că, luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu - Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat iernii, spiritului românesc și valorilor autentice, prevestind Crăciunul, minunile sale și bucuria de a te ferici în cadrul unei sărbători de poveste – „COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI”. La Alba Iulia, concertul va avea loc în Parcul Sărbătorilor de Iarnă, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 17.00.

Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate. 

Fuego va oferi un spectacol de poveste, o oră de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice! Concertul „COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI” ne va purta în cea mai frumoasă călătorie propusă de Fuego până acum. Vom trece împreună prin copilărie, prin imaginea părinților și-a bunicilor, dar și a Crăciunului de cândva. Apoi vom ajunge în istoria României și a valorilor sale, precum și la valorile și însemnătatea sărbătorii. Concertul va fi o poveste contemporană despre frumos, despre calitate, despre emoții pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului. Spectacolul va fi, la propriu, cu piese noi, surprinzătoare, o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului în care trăim, le-am uitat.

“De ani de zile, merg la colindat prin țară. Prin țara mea, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune și desigur, vin cu cântece noi și cu un minunat album care propune, la propriu, capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veți îndrăgi încă de la prima ascultare. Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale și emoții caracteristice și voi încerca să celebrez valorile României, din preajma Crăciunului. Totdeauna sărbătoarea aceasta mi-a adus fericiri și m-a făcut, într-un fel sau altul, mai special și mai înțelept. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitați, la propriu, de toate și să lăsați la ușă grijile și problemele! V-aștept cu drag!” (Paul Surugiu-Fuego).


Print Friendly and PDF