a

Comunicat de presă - a fost finalizată evaluarea planurilor de afaceri, organizat de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, partener în cadrul „Alba Iulia 360”

23.01.2019


Municipiul Alba Iulia derulează proiectul „Alba Iulia 360". Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, partener în cadrul proiectului menţionat, anunță că a fost finalizată evaluarea planurilor de afaceri, depuse de cei 12 candidați înscriși în Concursul de planuri de afaceri, organizat prin proiect. 

 

Mulțumim candidaților pentru participarea la concursul de planuri de afaceri Alba Iulia 360. Apreciem efortul depus în conturarea ideilor de afaceri și activitatea candidaților în cadrul proiectului.

 

Concursul a constat în parcurgerea a două etape: evaluarea propriu-zisă a planurilor de afaceri depuse și  susținerea interviurilor în data de 18 ianuarie 2019, la Hotel Hermes, Alba Iulia, conform programării publicate.

În această etapa de interviu fiecare dintre cei 11 candidați prezenți (1 absent) a avut la dispoziție 30 de minute pentru a prezenta ideea sa de afacere și punctele forte ale acesteia și pentru a răspunde întrebărilor adresate de membrii juriului în baza planului de afacere depus.

Informatii suplimentare găsiți aici


Print Friendly and PDF