a

Concurs “Alba Iulia curată”

15.10.2019


Scrisoare deschisă către toate Asociațiile de Locatari și Proprietari din Alba Iulia

 

 

Stimați parteneri,
        
“Alba Iulia curată” este numele campaniei pe care Primăria Alba Iulia o implementează, începând din 15 octombrie, în tot orașul. Inițiativa noastră are însă nevoie de susținere din partea fiecărui albaiulian pentru a se transforma într-o reușită.

Este un mod propriu, al nostru, al albaiulienilor, de a arată că ne pasă de mediu, de natură, de locurile în care trăim și că suntem dispuși și deschiși să facem curățenie temeinic, ardelenește, permanent, nu doar o zi sau o săptămână într-un an, de obicei primăvara.

Prima ediție a campaniei “Alba Iulia curată” se va desfășura pe parcursul a mai bine de 6 luni, în două etape, respectiv curățenia de iarnă și cea de primavară și va da șansa albaiulienilor să arate cât de gospodari sunt. În plus, municipalitatea va da și o formă concretă aprecierilor: trei premii, în valoare de 5000 lei, 3500 lei, respectiv 2000 lei vor fi decernate la finalul campaniei, în 31 mai 2020. Există un regulament detaliat al competiției,  însă, dincolo de regulament și premii, sunt convins că vom găsi acea implicare și acel spirit civic pe care le-ați demonstrat de nenumărate ori.

Facem asta și pentru a arăta, încă o dată, ca Alba Iulia nu e genul de oraș “asistat” care să aștepte inclusiv să vină cineva “de la stat” să-i curețe inrarea în scară sau parcul de lângă bloc. Și, deși e doar Cealaltă Capitală, Alba Iulia e mai curată decât capitala însăși. Iar asta ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru fiecare albaiulian.

Vă invit, așadar, pe Dumneavoastră și pe toți cei pe care îi reprezentați, să vă înscrieți oficial în campania “Alba Iulia curată”, până pe 15 noiembrie 2019 și să fiți parte activă în acest exercițiu comun, amplu, de schimbare în bine a orașului, pornind de la fiecare scară de bloc în parte.

Vă asigur, în final, că veți găsi în noi același partener deschis și serios, ca întotdeauna.
 
Cu deosebită considerație,
         Voicu Paul,
Viceprimar cu atribuții de Primar al municipiului Alba Iulia
 
 


Print Friendly and PDF