a

Situatie detensionată la Bazinul Olimpic

18.02.2015


Administrația locală din Alba Iulia a detensionat situația apărută din cauza noului program de inițiere în înot și a tarifelor de la Bazinul Olimpic.

În cursul acestei dimineți, primarul municipiului Alba Iulia - Mircea Hava a discutat cu instructorii de înot problemele semnalate. Această întâlnire este rezultatul dorinței primarului de a răspunde activ situațiilor apărute în oraș.

“Regulamentul pe care l-am aplicat anul trecut la Bazinul Olimpic a avut în vedere o perioadă de analiză a eficienței activității, din toate punctele de vedere. Am spus încă de la deschidere că, mai mult ca sigur, de la 1 ianuarie 2015 vom avea un nou regulament bazat pe statisticile din exploatare.” a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

În urma discuțiilor, ambele părți au concluzionat asupra operării de modificări în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic Alba Iulia. Propunerile instructorilor/profesorilor de înot, mediate cu propunerile departamentelor de specialitate ale primăriei vor fi incluse în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic ce va fi supus aprobării Consiliului Local Alba Iulia în ședința de vineri, 20.02.2015.

“Ambele părți și-au expus punctul de vedere asupra regulamentului. Adevărul absolut nu este deținut doar de o singură parte. Este dorința noastră, a administrației locale, să găsim o cale care să eficientizeze activitatea Bazinului Olimpic, să creeze condițiile necesare practicării sportului, să ajutăm la dezvoltarea sănătoasă a tinerilor prin înot, dar în același timp trebuie să vedem și realitățile economice ale problemelor.” adaugă primarul Mircea Hava.


tiparire, pdf si email