a

Comunicat de presă în cadrul proiectului EURIGHT

13.01.2022


Comunicat de presă

 

În datele de 14 și 15 ianuarie 2022, Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, organizează o dezbatere publică pe tema respectării drepturilor omului, mai ales în ce privește grupurile vulnerabile și minoritățile, așa cum sunt ele stipulate în Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene.

Evenimentul, creat în cadrul proiectului EURIGHT cu finanțare nerambursabilă prin programul Europa pentru Cetățeni, este intitulat „Protecția grupurilor vulnerabile în UE în contextul implementării Cartei Drepturilor Fundamentale ale UE” și se va bucura de participarea partenerilor internaționali, precum și a specialiștilor în drept și sociologie de la universitatea gazdă, împreună cu invitați de la alte universități de prestigiu din țară.

Dezbaterile vor avea loc în amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918”, începând cu ora 9.40, și se vor desfășura cu respectarea legislației și normelor în vigoare cu privire la prevenirea și combaterea COVID-19. Acestea vor putea fi urmărite și live, pe pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia, precum și pe cele ale partenerilor din proiect și pe alte pagini Facebook.

Vă invităm să consultați programul evenimentului și să profitați de ocazia de a cunoaște, sedimenta și dezbate drepturile de care fiecare dintre noi ar trebui să se bucure. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile pentru persoanele care prezintă certificatul verde, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Echipa proiectului EURIGHT

 

Comunincatul în format PDF se găsește aici!!!

Program dezbateri EURIGHT


tiparire, pdf si email