a

Alba Iulia are de astăzi o Casă a Căsătoriilor!

15.09.2023


Alba Iulia are de astăzi o Casă a Căsătoriilor!

 

Încă una dintre promisiunile primarului Gabriel Pleșa pentru albaiulieni s-a materializat astăzi. După lucrări consistente derulate pe parcursul acestui an, de amenajare a spațiului care i-a fost dedicat în interiorul noului sediu al Direcței Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP) Alba Iulia, Casa Căsătoriilor a fost astăzi inaugurată.

 

Slujba de sfeștanie a fost oficiată de părintele Doru Gheaja, iar gazdele - primarul Gabriel Pleșa și Andreea Hârceagă-Țâr - director executiv DPCLEP le-au mulțumit celor prezenți pentru participarea la eveniment: colegi din Primărie, reprezentanți ai Consiliului Local dar și ai altor instituții, mass-media. Prezent la eveniment, prefectul Nicolae Albu a apreciat noul loc în care vor fi oficiate căsătoriile.

 

”Albaiulienii și mai ales cuplurile care se căsătoresc merită să aibă un loc special pentru un moment important din viața lor, poate cel mai important: întemeierea unei familii. Avem de astăzi nu doar un loc deosebit, ci unul extrem de necesar pentru municipiul reședință de județ” - Gabriel Pleșa.

 

Cu ocazia inaugurării Casei Căsătoriilor, doamna Alexandrina Moldoveanu, artist plastic în cadrul Academiei Doamnelor, a oferit participanților tablouri pictate de ea special pentru acest eveniment.

 

Primii care și-au unit astăzi destinele, în eleganta Casă a Căsătoriilor, au fost Alexandra Crișan și Sergiu Hărăguș, care alături de nași, familie și prieteni au pornit împreună pe un nou drum, cel al familiei.

foto: Alexandru Anton


tiparire, pdf si email