a

Comunicat de presă - Perioada de depunere a ideilor de proiecte pentru ediția 2023 a bugetării participative se prelungește până în 16 octombrie, ora 12:00

27.09.2023


Perioada de depunere a ideilor de proiecte pentru ediția 2023 a bugetării participative se prelungește până în 16 octombrie, ora 12:00

 

Bugetarea participativă vă oferă oportunitatea de a avea un cuvânt de spus în alocarea fondurilor pentru proiecte care contează cu adevărat pentru voi și pentru comunitate. Dacă aveți idei creative sau sugestii pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiul nostrum, acum este momentul să vă implicați!

Cum se pot depune ideile de proiecte:

1.      Accesați platforma online bugetraeparticipativa.apulum.ro;

2.      Completați formularul de depunere a ideilor de proiecte cu informațiile solicitate;

3.      Asigurați-vă că idea voastră se încadrează în bugetul disponibil și respectă regulamentul și criteriile stabilite.

Echipa noastră va analiza toate ideile depuse, iar cele viabile vor fi supuse votului comunității.

Bugetul propus pentru ediția 2023 a procesului de bugetare participativă este de 1.000.000 lei, cu TVA inclus. Numărul de proiecte finanțate va depinde de bugetele acestora și de numărul de voturi primite. Fiecare propunere trebuie să se încadreze într-un cost total de cel mult 200.000 de lei (inclusiv TVA). Pot fi finanțate mai multe proiecte.

Nu ratați șansa de a face parte din procesul decizional și de a contribui la transformarea municipiului nostru într-un loc mai atractiv.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe email bugetareparticipativa@apulum.ro sau la telefon 0372586419.


tiparire, pdf si email