a

Comunicat de presă – premii la Gala Studenților!

22.11.2023


Comunicat de presă

50 de studenți și 5 organizații studențești – premiate la Gala Studenților!


 
Într-o atmosferă destinsă, cea de-a doua ediție a Galei Studenților și-a aflat laureații vineri, 17 noiembrie, chiar de Ziua Internațională a Studenților. Organizată de Primăria Municipiului Alba Iulia și Casa de Cultură a Studenților, Gala a fost realizată cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în cadrul Anului European al Competențelor, având ca sponsori principali CTC Business Solutions și CTC Print.

Prezentată de Andreea Bogdan, Gala Studenților a debutat cu mesajul organizatorilor, primarul Gabriel Pleșa vorbind despre Alba Iulia ca oraș universitar: ”Cei aproape 6.000 de studenți fac ca municipiul nostru să aibă aceeași densitate de studenți ca și Bucureștiul, capitala țării. Prin acest eveniment am vrut să arătăm, încă o dată, că ne dorim implicarea tinerilor în comunitate, pentru că vrem ca ei să rămână aici sau să se întoarcă după ce își vor fi terminat studiile într-un alt oraș”.

La rândul său, directorul CCS, Gheorghe Berghian, a apreciat colaborarea cu municipalitatea, cu universitățile reprezentate în Alba Iulia și cu organizațiile studențești, cele care dau sens activității Casei de Cultură a Studenților. Au onorat cu prezența la eveniment rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, prof.univ.dr. Daniel Breaz, dar și conferențiar dr. ing. Angela Pleşa, Director al Extensiei Universitare Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca.

 

 

Fișierul complet, în format PDF, se găsește aici!


tiparire, pdf si email