a

Invitație pentru organizațiile interesate să se alăture grupului de lucru pentru realizarea aplicației la apelul Capitala Tineretului din România

27.03.2024


Invitație pentru organizațiile interesate să se alăture grupului de lucru pentru realizarea aplicației la apelul Capitala Tineretului din România

 

Capitala Tineretului din România este un program-cadru de tineret, creat la nivel național, ce funcționează pe principii similare cu cele ale Capitalei Europene a Tineretului (European Youth Capital - [url=http://www.europeanyouthcapital.org]http://www.europeanyouthcapital.org[/url]). Programul le permite organizațiilor de și pentru tineret să promoveze temele importante pentru categoria socială pe care o reprezintă și ajută autoritățile locale să-i identifice problemele și să atragă investiții publice și private pentru rezolvarea acestora și dezvoltarea ecosistemelor de sprijin.

Anual, un oraș din România primește, în urma unui concurs de concepte, titlul de Capitala Tineretului din România și este sprijinit financiar, respectiv prin formare și consultanță, în pregătirea și implementarea inițiativelor din dosarul de candidatură.

Primăria Alba Iulia invită organizațiile interesate să se alăture grupului de lucru pentru realizarea aplicației. Înscrierea în echipa de lucru a grupurilor de inițiativa / organizațiilor / instituțiilor de tineret se realizează prin completarea unui formularului  [url=https://forms.gle/tPxx9y8CarkdA1Uw9]https://forms.gle/tPxx9y8CarkdA1Uw9[/url].

Termenul de completare este data de 31 martie 2024, ora 23:59. Mai multe informații despre acest apel găsiți pe pagina https://capitalatineretului.ro/.


tiparire, pdf si email