a

ANUNŢ dezbatere publică pentru proiectul de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: PUZ IN SCOPUL MODIFICARE REGLELEMENTARI URBANISTICE APROBATE (PENTRU CONSTRUIRE SPALATORIE, INTRETINERE SI REPARATII AUTO)

27.05.2024


ANUNȚ

 

DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA PLANULUI URBANISTIC ZONAL - ELABORARE PUZ IN SCOPUL MODIFICARE REGLELEMENTARI URBANISTICE APROBATE (PENTRU CONSTRUIRE SPALATORIE, INTRETINERE SI REPARATII AUTO)

Localizare: LOC. ALBA IULIA, STRADA GRÂULUI, NR. 1

Inițiatori: MIHON CONSTANTIN

 

Primăria Municipiului Alba Iulia invită persoanele interesate la o dezbatere publică pe tema: ELABORARE PUZ IN SCOPUL MODIFICARE REGLELEMENTARI URBANISTICE APROBATE (PENTRU CONSTRUIRE SPALATORIE, INTRETINERE SI REPARATII AUTO)”, cu amplasament în JUDEȚUL ALBA, LOC. ALBA IULIA, STRADA GRÂULUI, NR. 1

Proiectul se află depus la primăria Alba Iulia în vederea îndeplinirii procedurii de consultare a populației astfel că invităm persoanele interesate să participe activ la dezvoltarea orașului.

Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe din sediul Directiei Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, Alba Iulia, strada Bucovinei, Nr.6, în data de 6 IUNIE 2024, la ora 15:30.

 

Puteți consulta documentația în secțiunea pentru consultarea populației de pe site, iar date specifice procedurii găsiți în următorul link: 

https://www.apulum.ro/ro/pdf7/ANEXA_7_PUZ_PANOU_CONSULTARE_MIHON_14052024.pdf

 


tiparire, pdf si email