a

Activităţi dedicate zilelor de 1 şi 8 Martie

23.02.2012


Dacă mărţişoarele aduc noroc, aşa cum se spune, câte v-aţi pune? Vă spun: unu’, da’ bun, făcut la Atelierul Creativ din Alba Mall.
Primăria Municipiului Alba Iulia vă invită pe 29 februarie de la 10 dimineaţa până la 8 seara, la Atelierul Creativ din Alba Mall să sărbătorim o primăvară... în avans, la Atelierul de Mărtişoare. Vom crea mărţişoare originale, minunate, unicat, numai bune de purtat. Jumătate roşu, jumătate alb, jumătate suflet şi jumătate inspiraţie. La finalul zilei, cel mai reuşit mărţişor va fi premiat. Micile lucrări artizanale vor fi expuse spre a fi achiziţionate, iar banii rezultaţi vor fi folosiţi de Asociaţia Agora pentru a cumpăra noi materiale pentru confecţionarea altor obiecte decorative concepute în Atelierul Creativ.
La eveniment este recomandat să participe copii şi tineri cu vârsta între 5 şi 14 ani, dar nu vom refuza pe nimeni.
Tot prichindeii vor fi la putere şi în preajma zilei de 8 martie. Administraţia locală le va testa creativitatea copiilor de grădiniţă şi a celor din clasele primare, pentru a vedea cum vor reprezenta ei ziua de 8 martie, prin intermediul picturii. Fiecare unitate de învăţământ va putea participa cu maxim 15 lucrări. Până pe 6 martie, acestea vor fi trimise la primărie pentru a fi evaluate, iar cele mai reuşite picturi vor fi proiectate în data de 8 martie, de la orele 18, în interiorul Alba Mall. Aici, un juriu va decide cele mai frumoase 5 desene, pe categorii de vârstă: învăţământ preşcolar, clasa I, clasa a II-a, clasa a III-a şi clasa a IV-a, iar la final acestea vor fi premiate.


tiparire, pdf si email