a

Centrală electrică fotovoltaică cu montaj la sol pentru acoperirea consumului propriu al municipiului Alba Iulia

09.03.2023


Anunț public privind decizia etapei de încadrare
Primăria Municipiului Alba Iulia

 

Primăria Municipiului Alba Iulia, titular al proiectului „CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ CU MONTAJ LA SOL PENTRU ACOPERIREA CONSUMULUI PROPRIU AL MUNICIPIULUI ALBA IULIA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ CU MONTAJ LA SOL PENTRU ACOPERIREA CONSUMULUI PROPRIU AL MUNICIPIULUI ALBA IULIA” , propus a fi amplasat în municipiul Alba Iulia, Șoseaua de Centură, jud. Alba.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, în zilele de luni - joi, între orele 09.00 - 14.30 și vineri între orele 9.00 - 13.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 


tiparire, pdf si email