a

COMUNICAT - Conferință pe tema soluțiilor comunitare eficiente - proiect EURebirth

21.11.2023


Comunicat de presă

                    În data de 23 noiembrie 2023 Primăria Municipiului Alba Iulia organizează o conferință pe tema soluțiilor comunitare eficiente pentru a face orașele incluzive, sigure, reziliente și durabile. Evenimentul va avea loc la Muzeul Principia începând cu ora 09.30.

                    Evenimentul este realizat în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă EURebirth, prin programul „Cetățeni, egalitate, drepturi și valori”,  și este intitulat „Faceți orașele incluzive, rezistente și durabile: soluții comunitare”. În cadrul evenimentului vor fi prezenți partenerii internaționali și specialiști în sociologie de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care vor discuta cu cetățenii participanți pe tematica menționată.

                    Proiectul european EURebirth este coordonat de municipalitatea din Capizzone (Italia) și are ca parteneri: Primăria din Alzano Lombardo (Italia), Municipiul Outes (Spania), Municipiul Ludbreg (Croația), Municipiul Kostrzyn (Polonia), Municipiul Vrgorac (Croația) și Municipiul Alba Iulia (România).

                    Obiectivul proiectului EURebirth este de a reflecta asupra impactului pandemiei de COVID-19 asupra comunităților locale partenere în proiect, de a consolida dimensiunea europeană și democratică în procesul de luare a deciziilor, luând în considerare efectele pandemiei care au influențat dezvoltarea comunităților, urmare a restricțiilor asupra libertății individuale și colective.

                    Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

          Echipa proiectului EURebirth

 

Fișierul complet, în format PDF, se găsește aici!


tiparire, pdf si email