a

Comunicat deszapezire

17.02.2012


In comandamentul de iarna s-a decis suplimentarea utilajelor de deszapezire prin aportul voluntar al unor firme private din municipiu.
In acest fel, incepand de astazi, se va actiona pentru ridicarea zapezii concomitent in mai multe puncte din oras. In momentul de fata capacitatea de lucru s-a triplat si se va lucra nonstop pentru inlaturarea troienelor de zapada, desfacerea gurilor de canalizare pluvial etc.
In momentul de fata se elibereaza parcarile de pe Bulevardul Revolutiei zona cuprinsa intre magazinul Flanco si intersectia cu strada Closca. Se ridica zapada pe intreaga zona cuprinsa intre strazile Macului si Lalelelor.
Alt echipaj curate strazile Olteniei, Crinului (Ion Arion), Bucuresrti, Iasilor, Marasesti, Gheorghe Doja. In zona Oarda s-au mobilizat permanent utilaje inca de ieri seara si nu vor fi relocate pana cand vor fi desfacute si practicabile toate strazile. De asemenea se intervine chiar in acest moment in cartierul Barabant si Orizont.
Ramane un echipaj mobil si pentru asigurarea interventiilor la solicitarea cetatenilor exprimate telefonic la numarul 0372 77 46 27 ( 0372 PRIMAR) sau la adresa de mail dispecerat @ apulum.ro (In cursul zilei de ieri s-au solutionat 23 de solicitari si sint in curs de rezolvare alte 4).
Pentru a putea curata cat mai bine strada Vasile Goldis se va opri circulatia pe portiuni maine (sambata) intre orele 7 - 12. Proprietarii de autovehicule sunt rugati sa dea dovada de intelegere si sa le parcheze cat mai putin pe partea carosabila.
" Le multumim celor care au raspuns prezent apelului nostru. In acest fel vom avea mai putine neplaceri in perioada urmatoare. Iarna este un anotimp cu capricii greu de ignorat si mai ales nu e o joaca de copii. Celor care au iesit cu lopata demonstrativ, le amintim ca iarna a fost in fiecare an si va fi mereu, nu doar in ani electorali. Celor care au inteles ca lopetile nu sunt unelte electorale si au muncit pentru strada lor, le multumim si apreciem ca si-au facut datoria de cetateni. Dincolo de zapada politica pe care primavara o va topi ramane efortul tuturor pentru a depasi acesta perioada dificila."- Mircea Hava.
Din punct de vedere administrativ, mentionam ca toata zapada stransa de pe strazile din Alba Iulia va fi cubata, transportata in mediul corespunzator de depozitare si scazuta ulterior din costurile serviciului de preluare a apei pluvial.


tiparire, pdf si email