a

Gala Best Cities 2018

27.06.2018


Forbes: Alba Iulia, premiul pentru orașul cu cea mai importantă transformare din România 
 
Alba Iulia din nou pe podium, in cadrul unei gale exclusiviste, Forbes-Best Cities, eveniment prin care prestugioasa revistă americană arată că nu abdică de la crezul fundamental din ultimii 100 de ani, acela de a i susține pe cei care "fac" și realizările lor. Premiile din cadrul galei au fost acordate primarilor din Alba Iulia, Oradea, Timișoara, Sibiu, Bacău și Arad, pentru performanțe economice, sociale și eforturile proiectelor de dezvoltare, făcând din respectivele comunități zone de interes național și internațional. 
Evenimentul a reunit in cadrul unei sesiuni de dezbateri oameni de afaceri, bancheri, economiști și reprezentanți ai mediului guvernamental. 
Distincția i-a fost înmânată viceprimarului Gabriel Pleșa.  
" Cred că victoria orașului  e a fiecăruia din cei aproape 70000 de albaiulieni. Pentru că ei sunt destinatarii finali ai fiecărui proiect și fiecărei idei pe care o implementăm, de la Smart City, unde suntem oraș  pilot si avem cele mai multe proiecte din Romania și până la ultimul copac plantat. Secretul din spatele fiecărui  premiu câștigat de Alba Iulia în ultimii ani: la ora 17-18, cand usile birourilor, in general, s-au deschis demult, în Primăria Alba Iulia, o sa găsiți  mai mult de jumatate din colegii de la departamentul de programe "Ia post"! Și din alte departamente cu care implementam." Gabriel Pleșa, viceprimar. 
Proiectul Best Cities se află la cea de-a 3-a ediție lansată de Forbes în România. 


 

Print Friendly and PDF