a

Informare de presă referitoare la acreditarea jurnaliștilor la evenimentele organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României

12.11.2018


12 noiembrie 2018

 

Informare de presă referitoare la acreditarea jurnaliștilor la evenimentele organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României

 

 

Reprezentanții mass-media care doresc să se acrediteze la evenimentele incluse în calendarul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia sunt rugați să completeze formularul de mai jos și să-l transmită la adresa de email acreditari@ziuaromaniei.ro, până vineri, 16 noiembrie a.c., ora 16:00.

 

Ceremonia militară – defilarea trupelor și tehnicii militare va avea loc sâmbătă, 1 Decembrie, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Menționăm că official broadcaster pentru acest eveniment va fi Televiziunea Română (persoană de contact pentru detalii tehnice: doamna Laura Neagu, număr de telefon 0723.200.878, adresă de e-mail: laura.neagu@tvr.ro).

 

 

Note:

-Formular de acreditare

 

-Pentru stabilirea și transmiterea detaliilor organizatorice, vă rugăm ca fiecare instituție să-și desemneze o persoană de contact (nume, prenume, telefon, adresă de e-mail). Rugăm să completaţi aceste date sub formularul de acreditare, la secţiunea Persoană de contact instituţie/redacţie media.

 

-Accesul reprezentanților mass-media se va face doar pe baza acreditării prealabile. Precizăm că nu vor mai fi acceptate acreditări suplimentare după data de 16 noiembrie a.c., ora 16.00.

 

-Persoană de contact: Nicolae Neag, email: acreditari@ziuaromaniei.ro.

Vă informăm că datele solicitate sunt prelucrate în conformitate cu prevederile art. 18 din Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679.  

 


Print Friendly and PDF