a

Primăria Municipiului Alba Iulia, împreună cu Industrial Software din Sibiu lansează aplicația SmartAlert Alba Iulia, o aplicație mobilă de raportare a incidentelor care afectează domeniul public

13.09.2018


În anul 2017 Industrial Software și Primăria Alba Iulia au agreat Protocolul de Cooperare pentru proiectul Alba Iulia Smart City 2018, care promitea implementarea a cinci noi soluții de administrare inteligentă a orașului.

Prin aplicația SmartAlert Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia pune la dispoziția cetățenilor un serviciu electronic de raportare a problemelor care afectează domeniul public, accesibil atât de pe site-ul instituției, cât și printr-o aplicație mobilă gratuită.

Aplicația mobilă, SmartAlert Alba Iulia, este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone), indiferent de sistemul de operare folosit (Android sau iOS).

Platforma SmartAlert Web a fost dezvoltată de compania Industrial Software din Sibiu și a fost personalizată pentru Primăria Municipiului Alba Iulia.
 

 

Informatii suplimentare găsiți aici


Print Friendly and PDF