a

Producția românească “Mamma Mia!” vine la Alba Iulia

14.06.2018


     60 de milioane de oameni din toată lumea s-au îndrăgostit de-a lungul anilor de această mega producție: povestea și muzica din "Mamma Mia!".  Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen și multe alte hituri pe care toți le știu și le îndrăgesc fac din acest musical-fenomen o sărbătoare a iubirii, a familiei și a prieteniei.
     După lansarea musicalului la București în 24 mai, extraordinara producție românească vine la Alba Iulia!
     O mamă. O fiică. Trei posibili tați. Și un drum de neuitat către altar! Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești. În ajunul nunții, dorinţa viitoarei mirese să-şi cunoască tatăl natural aduce pe insulă trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei.
     Magia versurilor și melodiilor ABBA pune în mișcare emoția acestei povești de dragoste, creând un show de neuitat. Muzica și dansul exploziv sunt elementele ce fac din "Mamma Mia!" un spectacol minunat pus în scenă de artişti români excepţionali: Mirela Vaida, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Ernest Fazekas, Sebastian Seredinschi, Ecaterina Ladin, Jazzy Jo, Ana Munteanu, Flavia Mihășan  și mulți alții.
     Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest musical, lansat în 1999, inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul din 1975 al grupului, Mamma Mia.
     Încă de la premieră, a devenit unul dintre cele mai importante musicaluri din istorie. La Londra, "Mamma Mia!" a continuat să ruleze la Novello Theatre din West End, cu casa inchisă, de peste 17 ani - după debutul original de la Prince of WalesTheatre, în 1999.  
     Spectacolul Mamma Mia! se joacă în limba română. Și va fi pur si simplu irezistibil!

 

Parteneri: Staropramen și Batalionul 136 Geniu "Apulum"


Print Friendly and PDF