a

Amenajare parcaje Dedeman

04.02.2015


Începutul acestui an a însemnat finalizarea amenajării platformelor de staționare de pe bulevardul Revoluției, în zona magazinului Dedeman. S-a înlăturat disconfortul porțiunii neamenajate din proximitatea unei strazi cu circulație semnificativă, completând în mod categoric lucrările de sistematizare și modernizare realizate până la această data (giratoriu, extindere trama stradală etc.).

“A fost un moment în care agenții economici din zonă, cei care aveau treabă la vamă sau pur și simplu orice trecător, erau îndreptățiți să ne atragă atenția că ceva trebuie făcut și acolo. Cred că doar zăpada mai putea masca “tranșeele” ce apăreau după ce parca un tir. Preocuparea noastră nu e să acumulăm probleme, ci să le rezolvăm pe cele apărute. Avem confirmare că acest perimetru a devenit total funcțional. Am spus-o deschis de fiecare dată: unde sunt situații pe care albaiulienii le semnalează, intervenim nu ca urmare a unui interes politic sau de altă natură, ci în măsura în care regulile urbanistice se aplică și ne permite bugetul. Ne dorim ca și în acest an să excludem și mai mult din harta orașului problemele.” Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

În urma investițiilor din aceasta zonă s-a amenajat o suprafață de aproximativ 1400 mp de parcaje. Lucrările au fost executate de Elis Pavaje, în baza contractului cadru de reparații curente.