a

Achiziţii publice

15.02.2017
Achizitionarea de carne si preparate din carne, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Carne si preparate din carne.pdf

:- carnea să fie proaspătă, necongelată, fără sânge, curată, cu miros plăcut;-piept de pui dezosat proaspat, refrigerat; ambalat la caserolă de aproximativ 1 kg, fără piele, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă netedă, nelipicioasă; culoare caracteristică speciei, roz, uniforma. consistenţa musculaturii- fermă şi elastica, carnea sternală flexibilă, fără piele, fără părţi osoase, bine fasonat, calitatesuperioara; miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin, parte necomestibila 0;-pulpa dezosată de porc proaspata, refrigerata; aspect si culoare - carne superioară, slabă, fără cheaguri de sânge sau porţiuni murdare; slănină de acoperire max. 8 mm, fără oase, cartilagii şi şorici; lucioasa, fermă si elastică, atât la suprafată cât si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis, miros si gust – normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; parte necomestibila 0;-carne tocată de porc proaspata, refrigerata; aspect si culoare: -carne tocată provenită din bucăţi de carne porc fără os, cu slănină şi fără şorici; fermă si elastică, atat la suprafată cât si in sectiune; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu, miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; parte necomestibila 0; -mezelurile să fie proaspete, membrană curată, miros şi gust plăcut; -cârnaţul şi cabanosul se livrează la 150-200 gr./bucată, să conţină carne de vita, carne de porc, mix de condimente naturale, obţinuţi prin fierbere şi afumare;-salamul de vară se livrează în batoane de 250-350 gr./bucată, cu conţinut ridicat de carne porc, carne vita lucru, slanina, amidon alimentar, proteina vegetala din soia,  sare, condimente, membrana artificiala necomestibila, produs fiert şi afumat ; -copănelele: pulpe de pui inferioare cu os şi piele, consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, bine îmbrăcat cu muşchi, calitate superioară, ambalate la bax de 10 kg; -muschiul file, sunca, muşchiul ţigănesc, pastramele şi jambonul afumat să fie de calitate superioară, nefeliate, livrate la calup sau bucată vidată, sunca să fie de pui, fiartă, cu membrană necomestibilă, muschilul file să fie afumat;-salam ţărănesc cu şuncă -produs fiert, de aprox 500 gr. conţine un amestec condimente, carne de porc, slanina învelite in membrana artificială necomestibilă;-comanda produselor se face cu o zi înainte şi se livrează după necesităţi.

15.02.2017
Achizitionarea de ulei si margarina, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Ulei si margarina.pdf

-ulei obţinut din seminţe de floarea soarelui prin extracţie, dublu rafinat, ambalat la sticlă de 1 L din material plastic;- margarina cu conţinut de minim 60% grasimi, ambalată în pachet de 500 gr; -brânza topită sub formă de triunghiuri, ambalate câte 8 în cutie de carton de 140 gr, cu acelaşi gust sau gusturi combinate: smântână, suncă, ciuperci, ardei, etc şi sub formă de baton; - comanda produselor se face cu o zi înainte şi se vor livra după necesităţi.

15.02.2017
Achizitionarea de oua, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Oua.pdf

- ouăle să fie prospete, ştampilate cu data producerii;-ouăle să aibă înveliş compact, fără miros, mărimea M, de culoare albă sau roşiatică, cu prima cifră scrisă de forma 0,1sau 2;- comanda produselor se face cu o zi înainte şi se livrează după necesităţi.

15.02.2017
Achizitionarea de apa minerala si sucuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de conserve si pateuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Conserve si pateuri.pdf

- produsele produsele trebuie să fie înscripţionate cu termenul de valabilitate, să corespundă calitativ şi cantitativ, fară corpuri străine, lipsite de miros, uscate, în ambalaje corespunzătoare; -conservele să nu fie bombate, turtite, fisurate ruginite sau cu pierderi de conţinut; - conservele din carne de porc şi pui obținut din: carne de porc sau pui, grăsime, aspic, amidon si sare ambalat in recipiente închise ermetic si tratate termic (sterilizate), aspect compact, textura omogena, conținând mici bucăți de grăsime animala in masa produsului si aspic la suprafața, conţinut minim de carne 50%; -conservele de fasole cu costiţă sau cârnaţ ambalate la 300 gr; -pateu de porc sau pui să fie masă compactă, culoare specifică ficatului, caracteristica ingredientelor folosite-fără gust si miros străin, conţinut minim de ficat 15%, la gramaj de 100 şi 200 gr.

15.02.2017
Achizitionarea de alte alimente, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de legume si fructe, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Fructe si legume.pdf

- fructele şi legumele să fie proaspete, fără urme de lovituri sau semne de alterarea, calitatea I, dimensiuni medii, gustul specific fiecăruia, de preferinţă produse românesti; -ambalarea şi păstrarea legumelor şi fructelor să fie realizată corespunzător în funcţie de gradul de perisabilitate; -nu se admit gusturi şi mirosuri străine şi impurităţi minerale organoleptic perceptibile; -comanda se face cu o zi înainte.

15.02.2017
Servicii transport national, transport aerian, transport international si asigurare de tip travel in cadrul proiectelor Erasmus+
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de dulciuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Dulciuri_I_trimestru.pdf

:- produsele trebuie să fie înscripţionate cu termenul de valabilitate, să corespundă calitativ şi cantitativ, fară corpuri străine, lipsite de miros, uscate, în ambalaje corespunzătoare;-biscuitii sa fie crocanti, caracterizati printr-un gust delicios datorita ingredientelor imbinate armonios, ca aspect exterior, se prezinta ca suprafata superioara neteda, semilucioasa, nearsa, să nu fie zdrobiţi, sa fie ambalatii la pachet de 100 gr / 65 gr, în funcţie de cerinţă;-batoane de cereale de max 25 gr, cu conţinut ridicat de cereale de până la 50%;-ciocolata cu lapte cu un conţinut de cacao de minim 25 %, gust dulce, dat de conţinutul de zahăr, la exterior suprafaţă lucioasă, netedă, fără pete sau goluri de aer, la interior-masă omogenă, fără goluri, culoare-uniformă, poate fi albă, brun-deschisă sau brun-închisă, consistenţă-tare şi casantă, miros şi gust-plăcut, aromat, caracteristic tipului de ciocolată, fără gust sau miros străin, fineţea la degustare nu trebuie să dea senzaţia de produs onctuos;- cereale cu miere pentru mic dejun, ambalaj de 500 gr. cu conţinut mare de cereale integrale-peste 70%;-napolitanele ambalate la 100 gr. şi la pungă de 170g, cu crema de vanilie, lămâie, cacao, neglazutare, se livrează în cutii;-biscuiţii sandwich fragezi si crocanti cu multa crema de cacao cu rom, vanilie, lămâie, continut de crema 40%  ambalaţi câte 2, în cantitate de 36 g (tip eugenia);-alune să fie prăjite în ulei, sarate şi ambalate la pungă de 1 kg, să nu fie arse;-biscuiţii săraţi să fie crocanţi, să nu fie zdrobiţi, ambalaţi la 1 kg.; -bomboanele sub formă de drops, cu diverse gusturi de fructe şi mentă, ambalate individual şi livrate la pungi de 1 kg şi de 80 gr.; -madlenele ambalate la pungi de 250 gr., culoare aurie, să nu fie arse;-zahăr alb ambalat la 1 kg, cristalizat de calitate superioara,cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare, dulce, fara miros sau gust strain;-zahăr vanilat ambalat la plic de 5 gr;-zahăr pentru cafea ambalat la 5 gr, bagete sau plic; -ceai de fructe la plic, ambalat la cutie de 40 gr, 100% natural, fară coloranţi, diverse gusturi de fructe; -prăjitură 35 gr. ambalată individual cu cremă de fructe, lapte, cacao, neglazurată;-drojdie proaspătă ambalată la 500 gr; -fursecuri de diverse forme şi sortimente: biscuiţi şpriţati, cornuleţe cu dulceaţă, fursecuri umplute cu cremă, ambalate în cutii de 2-2,5 kg; -covrigei cu sare ambalaţi la pungi de 300 gr; -cafea naturală prăjită mediu şi ambalată în vid la 500 gr.; -codimentele: foi de dafin, boia de ardei dulce, piper, vegeta, pătrunjel tocat, tarhon tocat să fie de calitate superioară şi la gramajul prevăzut în anexe; -sarea să fie gemă, mărunţită ambalată la cutie de carton de 1 kg iar cea vrac să fie sare mare fără iod; - faina albă de grâu, tip 000, calitate superioară, ambalată la 1 kg în pungi de hârtie; -făina de malai, calitate superioară, ambalată la pungă de hârtie de 1 kg; -grisul ambalat la 1 kg. în pungă de hârtie; -orezul, calitate superioară ambalat la 1 kg; -oţetul să fie de fermentaţie, 9%, ambalat la stică de plastic de 1 L; -conservele de mazăre boabe la 800 gr, fasole păstăi 800 gr, bulion pastă 800 gr, ambalate în recipiente de sticlă; - pastele fainoase şi fideaua să conţină ou, cu suprafața neteda sau cu striaţiuni, fără urme de faina, translucide, in ruptura aspect sticlos, după fierbere ( 8-10 min) trebuie sa fie elastice, sa nu se lipească intre ele, sa nu formeze conglomerate, sa-si păstreze forma, sa nu se desfacă la încheieturi; -castraveţii în oţet-cornichon tineri și fragezi,  boabe de muștar, oțet, sare, zahăr astfel, în produsul finit, castraveții au o consistență crocantă și un gust delicios, bogat aromat și dulce-acrişor; -comanda produselor se face cu o zi înainte şi se vor livra după necesităţi.